The Flaming Lips – The Terror (2013)


Немає в наявності

Категорії: , Теги: ,


01.Look…The Sun Is Rising (5:12)
02.Be Free, A Way (5:13)
03.Try To Explain (5:00)
04.You Lust (featuring Phantogram) (13:03)
05.The Terror (6:22)
06.You Are Alone (3:47)
07.Butterfly, How Long It Takes To Die (7:31)
08.Turning Violent (4:16)
09.Always There…In Our Hearts (4:35)

Жанр: Indie rock,Neo-psychedelia


Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “The Flaming Lips – The Terror (2013)”“