The Bryan Ferry Orchestra – Music from Baz Luhrmann’s Film The Great Gatsby (2013)


Немає в наявності

Артикул: 007ceafb2157 Категорії: ,


01. Young and Beautiful
02. Back to Black
03. New Orleans Bump
04. Nick the Neighbor
05. Empire State of Mind
06. Let’s Misbehave
07. 100$ Bill
08. Crazy in Love
09. Ain’t Misbehavin’
10. Love is the Drug
11. Bang Bang
12. Oh! You have no Idea
13. Daisy’s Theme
14. Can’t Repeat the Past

Жанр: Dixieland

Додаткова інформація


The Bryan Ferry Orchestra


Jazz, Swing, Gypsy, Contemporary Jazz, Ragtime, Dixieland, Early Jazz