Circle Of Light – Rebirth (2012)


Категорії: ,


01. Circle Of Light
02. Circus Comes To Town
03. Sail Into The Heavens
04. Modern Day Vampire
05. Rebirth
06. Rest In Peace
07. Silent Night Lonely Night
08. Every Dog Has Its Day
09. On A Clear Night
10. Try To Stop Me Now
11. King Of The Beasts

Жанр: Hard Rock, Metal


Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Circle Of Light – Rebirth (2012)”“